2015-01-06 08:15:01• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - A lehetőségek csak úgy ömlenek önhöz

Napi horoszkóp január 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold délre már az Oroszlán jegyében ér, és a Szaturnusszal kapcsolódik: semmi sem megy úgy, ahogy kellene. Várja meg, amíg délután lesz, akkorra tervezzen több munkát. A gyerekek sokat segíthetnek önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A keddi nap nagyszerűnek ígérkezik, a Hold már az Oroszlán jegyében áll, és a Szaturnuszhoz kapcsolódik. A barátai nagyon szeretnének eltölteni egy napot Önnel - ha jó az idő, szervezzenek egy közös korcsolyázást, vagy egy kisebb hegyi túrát, és mindezt levezetendő, üljenek be valahová forralt borra, teára, és beszélgessenek egy jót!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold már az Oroszlán jegyében áll, de a Szaturnusz fárasztó hatását egész nap érezni fogja. Sétáljon egyet a jó levegőn, kiránduljon a közeli erdőben - minden jó, ami nem veszi túlzottan igénybe fizikailag, de mégis átmozgatja. Este órákon át tudnak filozofálni egyik barátjával, bármiről, de legfőképpen a világ dolgairól.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, és támadást kap a Merkúrtól és a Vénusztól – nem lesz könnyű a nap eleje, de a vége felé kezd belejönni a problémamegoldásba. Szomorkodás helyett inkább menjen, kerékpározzon egyet a városban, vagy sétáljon valamelyik közeli parkba. Este mindenképpen kapcsolódjon ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, de támadást kap két bolygótól is. Ez nem az ön napja. A szembenállás, főleg a Merkúr szembenállása komoly vitákat pattanthat ki, ez a vita pedig veszekedésbe torkollhat. Nézze felülről a problémákat, és próbáljon meg elegánsan átlépni felettük.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, de rossz fényszögben az ön uralkodó bolygójával, a Merkúrral. Ettől függetlenül ez a nap már sokkal jobb lesz, mint az elmúlt pár. A Nap és a Plútó együttáll, és ez belülről fűti, építi önt. Egyszerre, mintha minden gondját elfújta volna a szél. Szép a világ, az emberek kedvesek. A Mars az ön munkáját jelző területen áll - nem muszáj minden pletykát meghallgatnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap akkor lenne a legszebb, ha nem kellene dolgoznia, de a munka nem tűr halasztást. Negyed órával azért tovább maradhatna az ágyban, és a munkaidő végeztével sétálhatna egy nagyot a szabadban, olyan helyen, ahol kevesen vannak. Ha az időjárás megengedi, nyugodtan üljön le egy padra egy folyó vagy tó mellett, esetleg egy parkban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Sajnos több a kellemetlen fényszög, mint a kellemes, ezért ne vállalkozzon semmilyen fontos dologra, legalábbis délelőtt semmiképp! Az anyagi javak házában már a Szaturnusz lakik, sajnos nem engedi meg a költekezést. Muszáj alkalmazkodnia, mert komoly bajok lehetnének belőle. Kora este menjen moziba a kedvesével!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, jól fényszögeli az ön jegyét, leveszi a nyomást a válláról. Lazíthat, ma semmire sem kényszeríthetik önt. Az estéjét ajándékozza a kedvesének, randevúzzanak, úgy, mint régen. Ez minden kapcsolatnak nagyon jót szokott tenni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Merkúr már átlépett a Vízöntő jegyébe: ez egy különleges nap lesz. Nagyon figyeljen oda a gondolataira, és a tapasztalataira, mert később mindennek nagy jelentősége lesz. Estére próbáljon meg színházjegyet szerezni, és igyekezzen kikapcsolódni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold az Oroszlán jegyében áll - ez egy szerencsés nap lesz, jól érzi magát a bőrében! A pozitív hangulat jó tartást ad önnek, bizakodóvá teszi. A lehetőségek csak úgy ömlenek önhöz, és ön is csak a legjobbat teszi másokkal, főleg a barátaival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Jupiter az ön munkáját jelző területen áll, szemben a Marssal. A környezete, kollégái örülnek annak, hogy ön ekkora részt vesz ki a közös munkából, sokra becsülik a tapasztalatát, és kíváncsiak a véleményére. Most nyugodtan gondolkodhat és tervezhet hosszú távra is. Közvetlen választ viszont ne várjon senkitől: a jó dolgoknak időre van szükségük ahhoz, hogy megérjenek.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: